مهمترین خواص ویتامین K

       مهمترین خواص ویتامین K کمبود ویتامین K باعث بیماری‌هایی همچون پوکی استخوان و ناراحتی‌های قلبی می‌شود، و قدرت بدن برای ترمیم زخم‌ها را کاهش داده و انواع شکم درد را بوجود می‌آورد.

تحقیقات نشان می‌دهد بدون ویتامین K، بدن قادر نیست ریز‌مغذی‌های لازم برای سلول‌ها، به ویژه کلسیم و ویتامین D را به آنها برساند.

ویتامین K به دو گروه K1 و K2 تقسیم می‌شود. این ۲ گروه کارهای متفاوتی انجام می‌دهند، و بدن ما به هردوی آنها به شدت نیاز دارد.

K1 در انعقاد خود و ترمیم زخم‌ها بسیار موثر است، و کمبود آن باعث طولانی‌تر شدن دوره ترمیم زخم‌ها، چه سطحی و چه داخلی می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد فراوانی این ویتامین می‌تواند جلوی ابتلا به لیمفوما، شایع‌ترین نوع سرطان خون در آمریکا را بگیرد.

ویتامین K2 در کارکرد ویتامین D و کلسیم در بدن موثر است. شناخت این ویتامین به تازگی صورت گرفته، و تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این ویتامین در جابجایی ویتامین D و کلیسیم در بدن ما نقشی اساسی دارد. این ویتامین از رسوب کلسیم در محل‌های نادرست بدن همچون مفاصل و رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

تست‌های آزمایشگاهی قادر به تشخیص میزان ویتامین K در بدن نیستند، اما اگر شما از پوکی استخوان، دیابت و بیماری‌های قلبی رنج می‌برید، بدون تردید با کمبود این ویتامین روبرو هستید.

زنان باردار و پابه‌زا هم به مقدار زیاد از این ویتامین نیاز دارند، تا بچه‌ آنها ترکیب استخوانی کاملی داشته باشد.

ویتامین K1 در سبزیجات برگ‌گونه سبز رنگ وجود دارد، و هرچه رنگ این سبزیجات سبزتر باشد مقدار این ویتامین در آن بیشتر است. کلم پیچ، کلم، و بروکولی مقدار زیادی از این ویتامین دارد.

ویتامین K2 هم در گوشت و مرغ ارگانیک، پنیر، تخم مرغ و کره وجود دارد.

مهمترین خواص ویتامین K

معجونی برای سیاه کردن موهای سفید

       معجونی برای سیاه کردن موهای سفید شاید هنگام شانه کردن موهایتان ناگهان با یک یا چند تار موی سفید برخورد کنید که حس بدی در شما ایجاد کرده و باعث ناراحتی شما شود. اگر از این مشکل رنج می برید؛ فقط کافی است که معجون خارق العاده زیر را با استفاده از مواد ساده و قابل دسترس برای مبارزه با سفیدی زودهنگام موهای خود تهیه کنید.

سه قاشق مرباخوری آب لیمو را با پنج قاشق غذاخوری روغن نارگیل در یک ظرف به خوبی با هم مخلوط کنید تا مایعی یک دست درست شود.

سپس مایع را روی موهای خود بمالید و با نرمی موها و پوست سرتان را ماساژ دهید. بعد از ماساژ دادن، پوست و موی سر را به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید.

بعد از گذشت یک ساعت، موهای خود را با شامپوی خود بشویید. هفته ای یک بار این کار را انجام دهید و نتیجه اعجاب آور آن را ببنید.

معجونی برای سیاه کردن موهای سفید

بهترین نوع موز کدام است

       بهترین نوع موز کدام است وقتی برای خرید موز به فروشگاه می‌روید و با انواع مختلفی از موز رو به رو می‌شوید در اینجا این سوال پیش می‌آید که کدام شکل از موز ارزش غذایی بیشتری دارد و می‌تواند به صرفه‌تر باشد. به طور مثال موزهایی هستند که انگار تازه از سر درخت برداشت شده‌اند و هنوز پوستشان به سبزی می‌زند و یا موزهایی هستند که پوستشان یک دست و به رنگ زرد لیمویی پررنگ است، حال در این مغازه‌ها موزهایی نیز وجود دارند که لکه‌های قهوه‌ای روی خود دارند، انگار که این میوها دچار بیماری پوستی شده‌اند و برخی دیگر نیز تقریبا رنگ زرد شاداب خود را از دست داده  و به رنگ  قهوه‌ای مایل شده‌اند. در اینجا به خودمان می‌گوییم کدام شکل از میوه‌ها را خریداری کنیم که از خوردنشان هم لذت ببریم و هم پولمان را دور نریخته باشیم. چه نوع موزی بخریم؟ کاملا مشخص است که دنبال موزی می‌گردیم که رسیده باشد و رنگ آن زرد و یک‌دست باشد. آیا می‌دانستید که ارزش غذایی موزها با مشخصاتی که بالا ذکر شد با یکدیگر فرق دارد؟ بهترین راه برای درک اینکه چگونه از سلامت یک موز آگاه شویم این است که آن را خوب بررسی کنیم. یک موز جوان که رنگی متمایل به سبز دارد پر از زندگی و نشاسته است. بهتر است بدانیم که نشاسته یک ماده مغذی به حساب می‌آید اما کمی به دستگاه گوارش شما فشار می‌آورد، به همین دلیل بعد از مصرف آن حس سنگینی می‌کنید. در ضمن  موز سبز نفخ معده را افزایش داده و به شخص مصرف کننده احساس پف کردن و سنگینی می‌دهد. معایب و محاسن موز سبز! محتوای نشاسته در موز سبز و بافت مومی آن به شما اجازه می‌دهد تا در پخت و پز از این میوه استفاده کنید. اگر شما دنبال موزی هستید که مقدار کمی قند داشته باشد، بهتر است از موز تقریبا سبز استفاده کنید. این در حالی است که بدن شما بالاخره این نشاسته را به گلوکز تبدیل خواهد کرد. به این ترتیب قند خون به آرامی بالا می‌رود، توجه داشته باشید که موز سبز می‌تواند تلخ باشد چون حاوی قند کمتری است. مزایای موز زرد رنگ اگر شما از نشاسته خوشتان نمی‌آید و به دنبال قند بیشتری هستید، دنبال موز‌های زردتر باشید. انواع زرد موزها شاخص بالاتری از قند را در خود دارند. در واقع به خاطر نرم‌تر بودن به دستگاه گوارش فشار نمی‌آورند و نسبت به موزهای سبز چون نشاسته کمتری دارند، راحتر جذب شده و به دستگاه گوارش فشار کمتری می‌آورند. متاسفانه هر چه از عمر موز برداشت شده، بیشتر گذشته باشد، میزان مواد مغذی آن کاهش می‌یابد اما خوشبختانه موز زرد با دارا بودن آنتی اکسیدان بالا، به سیستم ایمنی بدنتان کمک بسیار زیادی می‌کند. نگهداری موز پس از خرید موز خریداری شده اگر درون یخچال نگهداری شود، دیرتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد. اما این بدان معنا نیست که این کار از هدر رفتن مواد مفید درون موز بطور کامل جلوگیری کند، فقط زمان از دست دادن مواد مغذی را کند می‌کند. شناسایی موز رسیده و خوشمزه موز هر چه از عمر برداشت آن گذشته باشد شیرین‌تر و خوشخوراک‌تر می‌شود. موز کاملا رسیده دارای لکه‌های قهوه‌ای است این لکه‌ها نشان می‌دهند که چه مقدار از نشاسته موز به قند تبدیل شده است. در کل هر چقدر لکه‌های قهوه‌ای موز بیشتر باشد میزان قند موجود در آن نیز بیشتر خواهد بود. لکه‌های قهوه‌ای موز برای چیست؟ لکه‌های قهوهای روی موز نشانگره خوبی برای تشخیص میزان آنتی اکسیدان موجود در آن خواهد یود. موز خال خال سرشار از آنتی‌اکسیدان است، این آنتی‌اکسیدان‌ها برای پیشگری از سرطان بسیار موثر هستند. فاکتور نکروز که از بین برنده تومورها است با نقاط قهوه‌ای موز در ارتباط مستقیم است. بنابراین اگر شما فکر قبلا می‌کردید که موزهای خال خال  به درد مصرف نمی‌خورند و زیبایی بصری خوبی ندارند، شاید با شنیدن این مطلب نظرتان عوض شود. زیاد به شکل چروک خوردگی موز حساس نباشید. در این نوع موز فقط نشاسته به قند تبدیل شده است اما این‌ نوع موز معدن آنتی‌اکسیدان به حساب می‌آید. اگر از خوردن موز له شده و پوست قهوای نه فاسد، خوشتان نمی‌آید می‌توانید به عنوان شیر موز یا به‌صورت مخلوط با کیک مصرف کرده تا از مزایای آن بی‌بهره نشوید. موز رسیده معمولا بصورت میان وعده مصرف می‌شود. یک موز تقریبا ۱۰۰ کالری انرژی دارد و مقدار چربی بسیار کمی دارد و همچنین منابع غنی از پتاسیم، ویتامین B۶، ویتامین C و فیبر را نیز دارا هست. چه نوع موزی را مصرف کنیم؟ بستگی به نیاز شما دارد، اگر دوست دارید که قند کمی را دریافت کنید از موز سبز استفاده کنید. اما اگر به دنبال مقداری زیاد آنتی اکسیدان برای ایمنی بدن هستید، از موزهای خال خال استفاده کنید. توجه داشته باشید موز‌های سبز به علت دارا بودن نشاسته زیاد برای افرادی که دچار اسهال شده‌اند، توصیه می‌شود اما کسانی که از یبوست رنج می‌برند به هیچ وجه نباید آن را مصرف کنند. 

رنگ کردن تخم مرغ هفت سین

       رنگ کردن تخم مرغ هفت سین یکی از سنت‌های زیبای ایرانی ، رنگ کردن تخم‌مرغ برای سفره هفت سین است. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بیتوته می‌خوانیم. یکی از روش‌های رنگ کردن تخم‌مرغ، استفاده از رنگ‌های طبیعی است: به عنوان مثال می‌توانید از چغندر(۲ پیمانه) برای رنگ سرخابی، زردچوبه (۳ قاشق‌غذاخوری) برای رنگ زرد، برگ اسفناج (۲ پیمانه) برای رنگ سبز، کلم قرمز(۲ پیمانه) برای رنگ آبی، قهوه (۴ قاشق غذاخوری) برای رنگ شکلاتی ، پوست پیاز(با پیچیدن پوسته پیاز به دور تخم‌مرغ) برای رنگ نارنجی یا ارغوانی، چای (۱۲ عدد چای کیسه‌ای) برای رنگ قهوه‌ای روبه قرمز، استفاده کنید. روش استفاده: مواد فوق را به‌علاوه یک قاشق غذاخوری سرکه همرا با مقدار آب کافی در ظرفی ریخته، به مدت ۱۵ دقیقه آن‌ها را جوشانده سپس تخم‌مرغ‌ها را که در دمای اتاق قرار داشته، درون مخلوط فوق بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر نیزآن ها را بجوشانید. (در این مرحله مطمئن شوید آب تا ۲ سانتی‌متر روی تخم‌مرغ‌ها قرار گرفته باشد). نکته: اگر مایل هستید از رنگ تیره‌تری استفاده کنید تخم‌مرغ‌ها را، مدت بیشتری در آب رنگی بجوشانید. برای براق کردن سطح تخم‌مرغ‌ها ، روی آن‌ها، روغن مایع بمالید. از دیگر از روش‌های تزئین و رنگ کردن تخم‌مرغ ، استفاده از رنگ‌های غیر طبیعی مانند: گواش، ماژیک، آبرنگ، و نیز استفاده از برچسب، روبان یا کاغذهای رنگی و… است.

رنگ کردن تخم مرغ هفت سین

خاصیت آنتی اکسیدانی کدو سبز

       خاصیت آنتی اکسیدانی کدو سبز به نقل از جام جم آنلاین ، هانیه ناصری، با اشاره به خواص کدو سبز اظهار کرد: کدو سبز به دلیل داشتن ویتامین C، در درمان برخی از بیماریهای ناشی از کمبود ویتامین CC مانند «اسکوربوت» موثر است. در ادامه این یادداشت را به نقل از جام‌جم‌آنلاین بخوانید.  وی با بیان اینکه کدو سبز حاوی آنتی‌اکسیدان قوی و ضد التهاب است، تاکید کرد: مصرف کدو سبز از ابتلا به بیماری ام.اس جلوگیری می‌کند.

 

این کارشناس طب سنتی کدو سبز را دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A دانست و تاکید کرد: ویتامین C و لوتئین موجود در کدوسبز برای چشم مفید است. به گفته ناصری از نظر طب قدیمی کدو سبز سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند. وی معتقد است، پوست خشک شده کدو برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است. این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه کدو سبز در درمان آسم موثر است، یادآوری کرد: کدو سبز به خاطر داشتن آب فراوان(بیش از ۹۸ درصد) می‌تواند برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند، مفید باشد. ناصری در خصوص خواص تخم کدوسبز نیز افزود: تخم کدوی خام، کرم روده را دفع می‌کند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است و به پیشگیری از سرطان ریه کمک می‌کند. وی کمک به بهبود زخم روده و مثانه، کمک به رفع سوزش ادرار، درمان سرفه و بهبود دلپیچه را از دیگر خواص تخم کدو برشمرد.