طرز تهیه یخمک هندوانه

   طرز تهیه یخمک هندوانه یخمک هندوانه یک دسر عالی و ساده است که می‌توانید برای روزهای گرم تابستان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه یخمک هندوانه شکر: یک چهارم پیمانه شیر ذرت یا شیر عسل: نصف پیمانه آب لیموی تازه: یک چهارم پیمانه هندوانه خرد شده و بدون هسته: حدود ۴ پیمانه طرز تهیه یخمک هندوانه هندوانه را قاچ کنید و وسط هندوانه را بیرون بیاورید و در یک ظرف بریزید. مواد دیگر را نیز به هندوانه اضافه کنید و داخل طرف دردار قرار دهید. هر یک ساعت یک بار مواد را با همزن برقی هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۴ الی ۵ بار انجام دهید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از خوردن آن را از فریزر بیرون بیاورید.

طرز تهیه یخمک هندوانه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.