تقویت مژه ها با مواد طبیعی

       تقویت مژه ها با مواد طبیعی

می توان مژه ها را تقویت کرد

تقویت مژه ها با مواد طبیعی

محصولات حاوی اسید هیالورونیک، مژه ها را ابریشمی و مرطوب می کند. علاوه بر این محصولات حاوی اسیدهای میوه مانند عصاره ی پوست لیمو ترش و سیب نیز برای سلامت مژه ها مفید هستند. سرامید نیز ترکیبی است که باعث بسته شدن فلس ها و افزایش حجم مژه ها می شود. افزودن این ترکیبات به ریمل ها باعث تقویت فیبر و نرمی و درخشش بیشتر مژه ها می شود. مژه ها را روغن کاری کنید

اگر زیاد آرایش می کنید و به مژه هایتان ریمل می زنید، لازم است که ابتدا یک ریمل نامرئی محافظت کننده و تقویت کننده بزنید. برای این کار روغن های گیاهی مانند روغن زیتون و روغن کرچک را دریابید. حتی اگر اهل آرایش زیاد هم نیستید می توانید به وسیله ی این روغن ها مژه های پرحجم و محکم تری داشته باشید. می توانید هر روز با یک برس ریمل شسته شده، روغن را به مژه ها بزنید. روغن کرچک حاوی ترکیباتی است که باعث رشد سریع مژه ها شده و آنها را سالم نگه می دارد. روغن زیتون نیز سرشار از مواد مغذی است و باعث تغذیه ی مژه ها شده و آنها تقویت و محکم می کند. بهتر است شب ها بعد از پاک کردن آرایش تان، ترکیبی از روغن زیتون و روغن کرچک را به مژه ها بزنید و صبح بشویید. حواستان باشد که در این کار زیاده روی نکنید، چون امکان دارد باعث ورم ملتحمه چشم شود. به مژه هایتان محلول بابونه بزنید

از این شیوه ی تقویتی طبیعی شب ها استفاده کنید. بابونه باعث ارتقای سلامت مژه ها و درخشندگی آنها می شود. کافیست مقدار کمی بابونه تهیه کنید. ۲ تا ۳ عدد گل بابونه را با یک لیوان آب بجوشانید و سپس صاف کنید. اجازه دهید محلول خنک شود. سپس یک گلوله پنبه ای تمیز را به آن آغشته کرده و به آرامی به مژه هایتان بزنید. پاک کردن آرایش مژه ها بدون آسیب زدن به آنها

قبل از هر چیزی یادتان باشد که چشم ها را نمالید. وارد کردن فشار به چشم ها و مژه ها باعث شکستن فیبر آنها می شود. از محصولات پاک کننده آرایش مناسبی استفاده کنید. فرمول های سرشار از روغن ها ترکیبات ریمل های ضدآب، خط چشم و سایه را با سرعت بیشتری حل کرده و از بین می برند.

بهترین کار این است که یک گلوله پنبه ای را به این محصولات آغشته کرده و به مدت چند ثانیه روی پلک قرار دهید تا رنگ ها به خوبی خیس شوند. سپس به آرامی پنبه را به سمت خارجی چشم بکشید تا سایه ها پاک شود. برای پاک کردن ریمل پنبه را به سمت پایین بکشید.

یادتان باشد که خوابیدن با آرایش و پاک نکردن آن ظلم بزرگی است که در حق خودتان می کنید. این کار باعث تجمع آلودگی در ناحیه ی چشم ها می شود و سلامت آنها را با خطرات جدی مواجه می کند. ریمل، خطری برای چشم ها

اولین ریمل ها در مصر باستان ساخته شده و اکثر آنها حاوی ترکیبات پایه ای یکسانی شامل رنگدانه، روغن و موم بودند. اما ریمل های امروزی مواد زیادی دارند.

کارخانجات تولیدکننده مواد آرایشی آزادی عمل زیادی در انتخاب فرمولاسیون محصولات زیبایی خود دارند. بنابراین نگرانی هایی در خصوص برخی ترکیبات موجود در ریمل ها وجود دارد، چون محققان ترکیباتی یافته اند که باعث ایجاد سرطان در موش های آزمایشگاهی شده و برخی دیگر برای بدن انسان سمی توصیف شده اند.

بدون شک شما نیز تجربه ی خارش و قرمزی چشم ها بعد از استفاده از برخی ریمل ها را داشته اید. این واکنش را به متی لاپارابن، پودر آلومینیوم، الکل بنزیلیک و دیگر ترکیبات موجود در ریمل نسبت می دهند. کافیست در خصوص هر یک از این ترکیبات در اینترنت جستجویی کنید تا عمق فاجعه را متوجه شوید.

بنابراین دو راه بیشتر ندارید: اینکه از محصولات مطمئن و مارک های خوب استفاده کنید و یا اینکه آستین ها را بالا بزنید و خودتان ریمل خانگی تهیه کنید.

تقویت مژه ها با مواد طبیعی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.